24.6.08

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΛΗΘΗΚΕ
ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σε ετοιμότητα ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου εξαιτίας και των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Από το Σάββατο 21 Ιουνίου το πρωί μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουνίου το βράδυ, , η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου δέχτηκε 4 συνολικά κλήσεις για φωτιά , η μια εκ των οποίων αφορούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Κορίνθου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την Δευτέρα το πρωί με την Π.Υ. ενημερωθήκαμε επίσης για την φωτιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στην Καλλιθέα, στα Δερβενάκια αλλά και στον σκουπιδότοπο στο Ζευγολατιό, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Η επέμβαση της Π.Υ. Κορίνθου ήταν σε γεωργική έκταση στην Καλλιθέα κάθε περίπτωση άμεση.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ
ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Συγκεκριμένα , στις 21 Ιουνίου στις 9.30 το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Δαμασκηνού 59 στην Κόρινθο. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου . Παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου , η φωτιά επεκτάθηκε και στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας. Από την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές ενώ διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου. Στην κατάσβεση πήραν μέρος 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες της Π.Υ. Κορίνθου.

12 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την ίδια ημέρα στις 16.35 εκδηλώθηκε φωτιά σε γεωργική έκταση στην Καλλιθέα Κορίνθου , όπου η φωτιά έκαψε 12 στρέμματα με ξηρά χόρτα και αμπελώνες.
Στο τόπο της πυρκαγάς έσπευσαν άμεσα 3 οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και 8 πυροσβέστες. Η φωτιά έσβησε δύο περίπου ώρες αργότερα.

ΤΕΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή το πρωί στα Δερβενάκια τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο , ωστόσο χθες το πρωί συνέχιζε να βρίσκεται στην περιοχή πυροσβεστική δύναμη για την αποφυγή αναζωπύρωσης. . Από την φωτιά κάηκαν πουρνάρια, κλπ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ Δ.Δ. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Μια ακόμα φωτιά εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή στην χωματερή του δ.δ. Ζευγολατιού, θέτοντας σε συναγερμό την πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου. Η επέμβαση ήταν άμεση και δεν υπήρξαν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: