13.1.09



Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευκαιρία του νέου έτους το Επιμελητήριο Κορινθίας σε δεξίωση που έδωσε στο συνεδριακό κέντρο “ΑΦΟΙ ΜΑΛΛΙΟΥ” στο Κιάτο το Σάββατο το απόγευμα . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου για την επιτυχημένη επιχειρηματική τους δραστηριότητα και ο καταγόμενος από το Κιάτο συνθέτης Γιάννης Σπανός για την προσφορά του στην τέχνη, στον πολιτισμό και στην προβολή της Κορινθίας. αρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.Διονύσιος, οι βουλευτές του Νομού μας κ.κ Αθ. Κόρκα, Κων. Κόλλιας και Παν. Μπεγλίτης, Αντινομάρχες, Δήμαρχοι, πολιτευτές , εκπρόσωποι Υπηρεσιών του Νομού μας καθώς και πρόεδροι εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών οργανώσεων.
Ο μεγάλος αριθμός Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου που εκπροσωπήθηκαν, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι ο θεσμός πλέον αυτός πρέπει να συνεχιστεί γιατί πράγματι βοηθά τα Μέλη του Επιμελητηρίου να επικοινωνήσουν αφενός μεταξύ τους και αφετέρου να έλθουν σε επαφή, στην αρχή κάθε Νέου Έτους, με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τους εκπροσώπους των Αρχών και Υπηρεσιών του Νομού μας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τις προοπτικές που διαφαίνονται στο νέο έτος.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

1.ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
2.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συζ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
3.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΑΝΗΣΙΜΩΦ
4.ΣΙΚΥΩΝ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ
5.Δ. ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΒΕΕ
6.MEATLAND ΕΠΕ
7.ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΕΒΕ
8.ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
9.ΘΑΝΟΣ ΑΕΒΕ
10.ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜ. ΛΑΣΚΟΥ «ΥΑΛΟΣΥΝΘΕΣΗ»
11.ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΥ ΟΕ «ΕΡΩΧΟΣ»
12.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕΞ. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ
13.ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ Συν.ΠΕ
14.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ «Η ΦΕΝΕΑΤΙΣ»
15.ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΜ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ

« Ο μεγάλος αριθμός Επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου που εκπροσωπήθηκαν, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι ο θεσμός πλέον αυτός πρέπει να συνεχιστεί γιατί πράγματι βοηθά τα Μέλη του Επιμελητηρίου να επικοινωνήσουν αφενός μεταξύ τους και αφετέρου να έλθουν σε επαφή, στην αρχή κάθε Νέου Έτους, με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τους εκπροσώπους των Αρχών και Υπηρεσιών του Νομού μας.» τονίστηκε χαρακτηριστικά από το Επιμελητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: