20.2.09


Εξήγγειλε απεργία διαρκείας η Ομοσπονδία φορτηγών – αυτοκινητιστών Ελλάδος διεθνών μεταφορών και μπλόκαρε χθες το πρωί το λιμάνι της Κορίνθου, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ στην οποία αναφέρονταν και τα ακριβή αιτήματα τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στην τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε την κάθοδο , του κλάδου μας σε απεργία διαρκείας με μπλοκάρισμα των εισόδων και εξόδων της χώρας μας από τις 19 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ. με τα ακόλουθα αιτήματα:
1) Άμεση ενεργοποίηση όλων των ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας για την εξάλειψη του φαινομένου των παράνομων μεταφορών από και προς τη χώρα μας.
2) Άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των οικονομικών μεταναστών στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας.
Μέσα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε ενημερωτικές συνελεύσεις , ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι να λάβουν γνώση της αναλγησίας της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στα προβλήματα του κλάδου μας ,πράγμα που μας οδήγησε στην απόφαση αυτή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: