23.2.09


Πολύ θετικές εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο έργο που λέγεται ΦΡΑΓΜΑ ΑΣΩΠΟΥ. Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές , η Κόρινθος βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, δηλαδή στην πολυπόθητη υδροδότηση της από την Στυμφαλία αφού υπογράφτηκε από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ Γιάννη Παπαθανασίου η απόφαση με την οποία εγκρίνεται στη Ν.Α Κορινθίας, πίστωση ύψους 252,000,00 ευρώ για την αποπληρωμή της μελέτης για το Φράγμα του Ασωπού. Με την απόφαση αυτή η Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία κοινοποιείται, μπορεί πλέον «να χρηματοδοτήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου», όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ

Ο Κορίνθιος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας , Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Αναστάσης Παπαληγούρας , που έχει ασχοληθεί επισταμένως από την αρχή με την υλοποίηση του έργου αυτού, ενημερώθηκε αμέσως για αυτήν την εξέλιξη από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Αθανάσιο Μπούρα , ο οποίος , σύμφωνα με πληροφορίες , στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κορίνθιο Υπουργό, προκειμένου να τον ενημερώσει πως υπογράφεται εντός των ημερών ( στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας) από τον ίδιο και τον Υπουργό κ. Γιάννη Παπαθανασίου, η απόφαση με την οποία εγκρίνεται στη Ν.Α Κορινθίας, πίστωση ύψους 252,000,00 ευρώ για την αποπληρωμή της μελέτης για το Φράγμα .
Η άμεση ενημέρωση του κου Παπαληγούρα από τον κο Μπούρα δείχνει πάντως πως είναι γνωστό σε όλο το κυβερνητικό επιτελείο και όχι μόνο, το πραγματικό και συνεχές ενδιαφέρον του Κορίνθιου πολιτικού για έργα που αφορούν την πατρίδα του , την Κορινθία και φαίνεται πως θέλουν να παίρνει από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος την χαρά και την ικανοποίηση όταν όλα βαίνουν καλώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: