27.3.09

Την αναβολή του κλεισίματος του Κέντρου Διαλογής των ΕΛΤΑ στην Κόρινθο, πέτυχαν τελικά οι εργαζόμενοι κατόπιν επαφής που είχαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Υπηρεσίας, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο το μέχρι πότε θα παραμείνει ανοικτό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κος Νίκος Καραβάς. Να σημειωθεί πως, όπως μας είπε ο κος Καραβάς, είχε προγραμματιστεί να κλείσει το Κέντρο Διαλογής στις 23 Μαρτίου.

«ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ»

«Προσπαθούμε να ανατρέψουμε το κλείσιμο» δήλωσε ο κ. Νίκος Καραβάς στην «Η.Κ», «αλλά είναι δύσκολο και γι’ αυτό καλούμε και όλους τους φορείς να συνδράμουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, το αίτημά μας είναι δίκαιο και πιστεύουμε ότι μπορεί τελικά κάτι να γίνει.»

«Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΠΙΟ «ΖΕΣΤΑ» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ»

Ο κ. Καραβάς αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση που έλαβε πρόσφατα το Νομαρχιακό Συμβούλιο, όπου ψήφισε ομόφωνα ενάντια στο κλείσιμο του Κέντρου Διαλογής, επισημαίνοντας ωστόσο παράλληλα ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο τον Νομάρχη. Ταυτόχρονα ζήτησε την αρωγή και του Περιφερειακού Διευθυντή, ο οποίος όπως είπε είναι και Κορίνθιος και θα πρέπει να δει το θέμα πιο… «ζεστά».

«ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ»

Κάλεσε τέλος όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία που διοργανώνουν Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ στις 2 Απριλίου, καθώς και όλα τα γραφεία ΕΛΤΑ του νομού να παραμείνουν κλειστά, προς ένδειξη συμπαράστασης.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας και θα έρθουμε σε επαφή και με άλλους δήμους» δήλωσε και τόνισε πως όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αντιδράσουν σε μέτρα που τίθενται ενάντια στα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: