26.3.09



Τίμησε τους ήρωες του ’21 χθες και η Κόρινθος με λαμπρότητα και υπερηφάνια. Ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου έγινε με την παρουσία του Κορίνθιου Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , Αναστάση Παπαληγούρα και πλήθος κόσμου που θέλησε , να θαυμάσει από κοντά τα νιάτα και την ομορφιά όσων παρέλασαν.
Το μήνυμα είναι πάντα επίκαιρο και διαχρονικό: ο αγώνας και θέληση για ελευθερία δεν συναντούν κανένα εμπόδιο στην ψυχή του Έλληνα.
Στις 11.00 π.μ τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ.Διονυσίου ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφανιών . Η παρέλαση της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορινθίων, της μαθητιώσας νεολαίας, του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών Ελλήνων Προσκόπων, αναπήρων πολέμου και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε λίγο αργότερα ενώπιον των Αρχών στο Κέντρο της Κεντρικής πλατείας της πόλης(απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο).
Παρών στον εορτασμό και ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ Στέλιος Μάρκελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: