24.3.09

Κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας σε συγκέντρωση – συζήτηση την περασμένη Κυριακή 22 Μαρτίου , ο π. Δήμαρχος κος Παύλος Παύλου στην οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε αναφορά στα έργα που είχαν γίνει μέχρι και το 2006 ενώ εστίασε σε συγκεκριμένα έργα και στις τροποποιήσεις που έγιναν σε αυτά από τη νυν Δημοτική Αρχή, όπως είναι το Υδροθεραπευτήριο, η Δημοτική Αγορά, το Κολυμβητήριο. Παράλληλα ο κος Παύλου μίλησε και για την υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές ενώ σχολίασε και την επιλογή της κας Πρωτοπαππά σχετικά με τις επικείμενες εκλογές αλλά και το κάλεσμα που της έκανε ο ίδιος.
Η «Η.Κ» επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον κο Παύλου ο οποίος μας ενημέρωσε αναλυτικά για την επιτυχημένη πρόσκληση της Κυριακής προς τους δημότες.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ:

«ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ»

Ο κ. Παύλου αναφέρθηκε στην τροποποίηση του Υδροθεραπευτηρίου που έγινε μικρότερο κατά 700τ.μ. και την κατάργηση των πολυτελών χώρων vip σ’ αυτό, γεγονός που όπως είπε συνετέλεσε στη μείωση της ανταγωνιστικότητάς του, ενώ όπως συμπλήρωσε το κόστος αυξήθηκε κατά 2.000.000 € τη στιγμή που είχε ειπωθεί ότι θα γινόταν διαπραγμάτευση προκειμένου αυτό να μειωθεί.

«Το ίδιο συνέβη και με τη Δημοτική Αγορά, απέναντι από το Δημαρχείο» συνέχισε ο κ. Παύλου, «όπου ενώ έλεγε ότι το Δημαρχείο της πόλης δεν πρέπει να είναι στο κέντρο της, λόγω του κυκλοφοριακού, (ο Δήμαρχος) σε ένα ισόγειο που πήγαμε να φτιάξουμε για την ενημέρωση των τουριστών, το κάνει διώροφο, προσθέτοντας και άλλες υπηρεσίες πάνω απ’ αυτό, ξεχνώντας το ότι είχε πει ότι δεν πρέπει κι άλλες υπηρεσίες να έρθουν στο κέντρο.»

«Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ
ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Ο κ. Παύλου αναφέρθηκε επίσης στα Οικονομικά του Δήμου, λέγοντας πως ενώ ο κ. Γκιώνης φώναζε για τα οικονομικά δεδομένα και τα οικονομικά αδιέξοδα της προεκλογικής περιόδου και τα δάνεια που όπως είπε «υποτίθεται ότι θα παίρναμε εμείς τώρα ο ίδιος παίρνει δύο δάνεια και χωρίς μάλιστα να χρειάζονται» τόνισε ο κ. Παύλου.

Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στο πόρισμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, σύμφωνα με το οποίο οι καταγγελίες που είχαν γίνει επί Δημαρχίας του σε ό, τι αφορά τη λειτουργία των εταιρειών ΑΤΕΚΛ και ΟΜΗΡΟΣ, δεν είχαν υπόβαθρο. Αντίθετα, όπως είπε, τόσο η λειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων όσο και η οικονομική διαχείριση θεωρήθηκαν νόμιμες.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ
ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ»

Σε ό, τι αφορά την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Παύλου είπε χαρακτηριστικά:

«Είπα στον κόσμο ότι εγώ δεν είμαι αυτός που θα ανακοινώσω μόνος μου την υποψηφιότητά μου χωρίς να ρωτήσω τον λαό, ότι έχω προσκαλέσει όλο τον λαό με τις αφίσες, τις δημοσιεύσεις, κλπ. και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του. Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος, χειροκρότησε και μου έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσω σαν υποψήφιος για νέα τετραετία.»

«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ
ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Η κα ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΕΙΝΑΙ
ΛΑΘΟΣ – ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

Σχολιάζοντας ακόμη την υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της πόλης, της μέχρι πρότινος Δημοτικής Συμβούλου του συνδυασμού του κας Μαρίας Πρωτοπαππά, ο κ. Παύλου είπε:

«Η κα Πρωτοπαππά πιστεύω ότι ακολουθεί έναν λάθος δρόμο, αυτό τον μοναχικό δρόμο που ακολουθεί. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που απαιτείται συσπείρωση του κόσμου, ενότητα των δυνάμεων για να μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η Δημοτική Αρχή. Και γι’ αυτό την κάλεσα άλλη μια φορά να έρθει στον συνδυασμό και να ενώσει και αυτή τις δυνάμεις της μαζί μας.»

Ερωτηθείς για τον αν ο ίδιος είχε ενημερωθεί γι’ αυτή την πρόθεση της κας Πρωτοπαππά να κατέβει ως υποψήφια Δήμαρχος, ο κ. Παύλου ενημέρωσε:

«Μας είχε αναφέρει την πιθανότητα να κατέβει σαν υποψήφια. Είχαμε συμφωνήσει όμως επίσης ότι αν τελικά κατέληγε σε οριστική απόφαση, θα ενημέρωνε πρώτα τον συνδυασμό κι αυτό δεν το έκανε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: