23.3.09

Τις όχι και τόσο ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος της ΔΕΗ στο Κιάτο σχολίασε στην «Η.Κ.» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου κ. Δημήτρης Μαυρέας.
Όπως είπε, υπάρχουν πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα , ότι η διοίκηση προτίθεται να προχωρήσει σε συγχώνευση των καταστημάτων Κιάτου και Ξυλοκάστρου, καθιστώντας ως έδρα το Ξυλόκαστρο και διατηρώντας στο Κιάτο μόνο ένα ταμείο της ΔΕΗ για εξόφληση των λογαριασμών. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, οι κάτοικοι του Κιάτου θα πρέπει να πηγαίνουν στο Ξυλόκαστρο για όποιες άλλες διεκπεραιώσεις σχετικές με τη ΔΕΗ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ»

«Εμείς φυσικά είμαστε αντίθετοι σ’ αυτό» δήλωσε ο κ. Μαυρέας, ενώ αναφέρθηκε και στη διαβεβαίωση του Βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ κ. Κώστα Κόλλια, ότι επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της ΔΕΗ στο Κιάτο.

«Είναι κάτι αόριστο για το μέλλον που βέβαια δεν αποκλείεται και να γίνει», είπε ο κ. Μαυρέας, αφού όπως εξήγησε οι πληροφορίες που έχουν σχετικά, προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: