1.5.10

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.Σ.Α.Κ
ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Επιστολή προς το Δ.Σ του Α.Ο.Σ.Α.Κ απέστειλε ο Δήμαρχος Βέλου κος Θεόδωρος Λαμπρόπουλος προτείνοντας να μειωθούν τα τέλη της δεύτερης άρδευσης με το νερό του Α.Ο.Σ.Α.Κ. στην τιμή των δέκα Ευρώ κατά στρέμμα, το πολύ, θεωρώντας πως το μέτρο αυτό θα συμβάλλει έστω και λίγο στην στήριξη των Κορίνθιων αγροτών όσο και στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα.
Η επιστολή αναφέρει:

«Κύριοι,
Λόγω της δυσμενέστατης οικονομικής κατάστασης ,γενικά, και ιδιαίτερα των αγροτών μας, σας προτείνουμε την μείωση των τελών της δεύτερης άρδευσης με το νερό του Α.Ο.Σ.Α.Κ. στην τιμή των δέκα (10) Ευρώ κατά στρέμμα, το πολύ.
Τούτο θα θεωρηθεί σαν ελάχιστο μέτρο στήριξης των αγροτών μας και θα μειώσει σημαντικά το κόστος της αγροτικής παραγωγής, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και ως κίνητρο για την χρήση του νερού του Α.Ο.Σ.Α.Κ., και για δεύτερη άρδευση, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα.
Είναι κρίμα, όταν υπάρχει νερό, αυτό να μην χρησιμοποιείται και να κατευθύνεται στη θάλασσα, επειδή οι αγρότες αποφεύγουν να το χρησιμοποιήσουν, λόγω υψηλού κόστους.»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: