5.5.08

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

- Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΜΗΜΑ

Οι έμποροι της Νεμέας συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και προσπαθούν να στείλουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση . Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας κ. Αριστοτέλης Καλλής τονίζοντας ότι η προσπάθεια να μην καταργηθεί το Εμπορικό Τμήμα της ΔΕΗ στη Νεμέα δεν πρόκειται να σταματήσει, δεδομένου ότι μετά την κατάργηση του εμπορικού τμήματος της ΔΕΗ στη Νεμέα , οι κάτοικοι του δήμου και των γειτονικών περιοχών που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο τμήμα θα είναι υποχρεωμένοι να υποστούν μια μεγάλη ταλαιπωρία αφού για οποιοδήποτε θέμα τους θα πρέπει να απευθύνονται στη ΔΕΗ της Κορίνθου.
Η κατάργηση του εμπορικού τμήματος της ΔΕΗ , όπως επισημαίνει για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας κ. Καλλής συνεπάγεται μια τεράστια υποβάθμιση για την περιοχή , δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών που συναλλάσσεται με τη ΔΕΗ δεν θα μπορεί πια να εξυπηρετηθεί στη Νεμέα. Συγκεκριμένα ο κ. Καλλής μας είπε:

«ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ»

«Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία εξέλιξη. Εμείς ως Εμπορικός Σύλλογος συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε ώστε να μην καταργηθεί το Εμπορικό Τμήμα της ΔΕΗ στη Νεμέα. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να στείλουμε μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις , ήτοι βουλευτές και άλλους φορείς προκειμένου να πάρουν θέση στο θέμα αυτό. Από την πλευρά μας εντείνουμε την προσπάθεια μας.
Προσωπικά με όλα αυτά που συμβαίνουν βλέπω μια σταθερή αντιμετώπιση υποβάθμισης της περιοχής μας , γιατί αν φύγει το Εμπορικό τμήμα της ΔΕΗ, αν συνεχίσει η υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος , του Κέντρου Υγείας , του ΟΤΕ και των υπηρεσιών γενικότερα , με την προοπτική του 2ου Καποδίστρια , τι θα γίνει; Αν άρχισε από τώρα αυτή η υποβάθμιση δεν ξέρω που θα καταλήξει . Και βεβαίως με τι κίνητρα θα γυρίσουν πίσω οι νέοι μας;
Σε ότι αφορά λοιπόν στην κατάργηση του Εμπορικού Τμήματος της ΔΕΗ στη Νεμέα δημοσιοποιήσαμε μέσω των ΜΜΕ την αντίδρασή μας και σταδιακά θα ξεκινήσουμε με όλους, (βουλευτές και φορείς) μια επαφή για το θέμα αυτό και αναμένεται να στείλουμε και σχετικό έγγραφο μας προς κάθε κατεύθυνση».

«Η ΝΕΜΕΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ»

Και τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή η Νεμέα περνάει μια πραγματικά οικονομική κρίση , αλλά δεν της αξίζει αυτή η πορεία.
Μια πορεία η οποία όμως δεν υπογράφεται από αυτούς που διοικούν τη Νεμέα , αλλά από εξωγενείς παράγοντες της πολιτικής».

«ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟΝ
ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ»

Επιπλέον αναφέρθηκε σε ένα ακόμα μείζον θέμα , που επανειλημμένως κάτοικοι και φορείς του δήμου έχουν ζητήσει να υπάρξει λύση. Ήτοι να τοποθετηθεί μια ταμπέλα στον πρώτο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας που να παραπέμπει στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής:

«Και το πιο τραγικό ακόμα που φαίνεται είναι παρά το γεγονός ότι έχουμε φωνάξει και εμείς και οι υπόλοιποι φορείς για να μπει μια ταμπέλα στον πρώτο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας , παραμένει η ταμπέλα (και αυτό είναι σκανδαλώδες ), που αναγράφει προς αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών και όχι προς αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Νεμέας. Αυτό αποδεικνύει στην πράξη πως είναι δύσκολο να αλλάξουν ακόμα και τα απλά πράγματα και δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά τα πράγματα είναι τυχαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: