7.5.08

Ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου διοργανώνουν σήμερα καθαρισμό των ακτών του Δήμου. Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει συμβολικά από το Αρχαίο Λιμάνι, στην παραλία Κοράκου και θα ολοκληρωθεί στην παραλία Καλάμια Κορίνθου. Για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία προστασίας του περιβάλλοντος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Τζαναβάρας αλλά και η Δ/ντρια των Εκπαιδευτηρίων αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου:
«Στα πλαίσια των προσπαθειών του Δήμου μας να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση όλων των πολιτών μας, μικρών και μεγάλων, και εν αναμονή του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ημερομηνία ορόσημο για τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα προστασίας Περιβάλλοντος, η Υπηρεσία μας σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτηρια Ατσόγλου οργανώνει την Τετάρτη 7/5 και ώρα 10:30 επέμβαση καθαρισμού των ακτών του Δήμου μας. Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει συμβολικά από το Αρχαίο Λιμάνι, στην παραλία Κοράκου και θα ολοκληρωθεί στην παραλία Καλάμια Κορίνθου, Η συμμετοχή όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ


«Τα Εκπαιδευτηρια Ατσόγλου, αντιστεκόμενα στος προθέσεις του Τεχνολογικού Πολιτισμού να δημιουργήσει παιδιά που θα ζουν τη ζωή τους μέσα από την εικονική πραγματικότητα των κομπιούτερ και της τηλεόρασης, συμμετέχουν στην εκστρατεία του Δήμου μας για τον καθαρισμό των ακτών με την πεποίθηση ότι το περιβάλλον και οι θάλασσες ζητούν από όλους μας, εδώ και τώρα να δράσουμε, γιατί τα επερχόμενα προβλήματα είναι προ των πυλών της χώρας μας.
Η εκστρατεια καθαρισμού των ακτών της παραλίας Κοράκου θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 7/5/2008 και ώρα 10.30 π.μ.
Τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου συγχαίρουν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κορίνθου κ. Τζαναβάρα Δημήτριο για την πρωτοβουλία του αυτή και τον ευχαριστούν που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές τους να αποδείξουν ότι ελεύθεροι και ώριμοι είναι οι άνθρωποι που κάνουν το χρέος τους, χωρίς να χρειάζεται να τους το υπενθυμίζουν αλλοι.»

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΤΣΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: