22.5.08


Μία πολύ υψηλή θέση φαίνεται πως είναι «προ των πυλών» για το Λουτράκι αφού όπως μαθαίνουμε την υποψηφιότητα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βετεράνων «EUROPEAN MASTER GAMES», που θα διεξαχθεί το 2011, εξετάζει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Μάλιστα , όπως μαθαίνουμε από το γραφείο Τύπου του Δήμου, από την Δευτέρα βρίσκονται στο Λουτράκι τα μέλη της ΔΟΕ κ.κ. Μπόργκ Κάας Άντερσεν και Κάι Χολμ, καθώς και ο Γιένς Χολμ, διευθυντής των «EUROPEAN MASTER GAMES», οι οποίοι επιβλέπουν τις αθλητικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της περιοχής. Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος παρέθεσε χθες επίσημο δείπνο.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας είναι υποψήφιος για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βετεράνων «EUROPEAN MASTER GAMES» 2011, μαζί με το Σέφηλντ (Μ. Βρετανία) και το Λιάνο (Ιταλία). Ο φάκελος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2008 και εγκρίθηκε από την οργανωτική επιτροπή.
Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων «EUROPEAN MASTER GAMES» διεξάγεται κάθε τρία χρόνια και λαμβάνουν μέρος περίπου 8.000 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: