11.6.08

Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση της νέας πόλης της Κορίνθου. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου στην παραλία Καλάμια όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας του νομού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θαλάσσιες επιδείξεις τζετ σκι.
Την ίδια μέρα το βράδυ , στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής θα μπορέσουν να απολαύσουν μια καταπληκτική μουσική βραδιά στην πλατεία του Φλοίσβου, ενώ την επόμενη ημέρα το πρωί αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου «Στ’ Αχνάρια του Αποστόλου Παύλου» που θα ξεκινήσει από τις Κεχριές και θα τερματίσει στην Αρχαία Κόρινθο. Ερωτηθείς για τις εκδηλώσεις αυτές ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Φαρμάκης , μας είπε:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ:

«Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τζετ σκι , θα έχουμε στις 21 Ιουνίου από τις 5.30 έως τις 7.30 στην παραλία Καλάμια θαλάσσιες επιδείξεις Τζετ σκι. Μετά θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή στην παραλία της πόλης μας , με την συμμετοχή όλων των πολιτών και φυσικά των διαγωνιζομένων» .

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Και τόνισε:

«Επίσης την ίδια ημέρα 21 Ιουνίου , λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής , η Φιλαρμονική του δήμου Κορινθίων διοργανώνει μέσα στην πόλη της Κορίνθου και συγκεκριμένα στην πλατεία του Φλοίσβου μια καταπληκτική μουσική βραδιά, με τα χάλκινα , τα παραδοσιακά κλπ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ
150 ΑΘΛΗΤΕΣ «ΣΤ’ ΑΧΝΑΡΙΑ
ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»

Επιπλέον , σημείωσε:

«Την Κυριακή στις 22 Ιουνίου στις 10 το πρωί , με εκκίνηση τις Κεχριές θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου «Στ’ Αχνάρια του Αποστόλου Παύλου», 12 περίπου χιλιομέτρων , που θα έχουμε τερματισμό στην πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου, όπου εκεί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός θα απονείμει τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές . Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή .Ήδη μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 150 αθλητές από όλη της Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό και πιστεύουμε ότι ο αγώνας αυτός θα στεφτεί με μεγάλη επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: