3.2.09

Για τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο «ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» στελέχη, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτές και πρώην Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην «Η.Κ.» ο πρώην Βουλευτής Κορινθίας κ. Τάσος Χωρέμης.
Ερωτηθείς, ο κ. Χωρέμης σχολίασε και τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δίνουν και πάλι προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα δικά του προσωπικά σχέδια σε ό, τι αφορά το μέλλον του στο πολιτικό προσκήνιο, ξεκαθαρίζοντας πως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι παρών και δυναμικός, όπως πάντα, γιατί, μεταξύ άλλων, όπως είπε: «η επάνοδός μου στη Βουλή αποτελεί χρέος μου προς την παράταξη που υπηρετώ τόσα χρόνια.»
Συγκεκριμμένα μας είπε:

«Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Μεγαλύτερη προσέλευση από άλλες χρονιές δήλωσε ο κ. Χωρέμης ότι είχε η φετινή συνάντηση και υπογράμμισε πως η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί «μια παράταξη μέσα στην παράταξη», αλλά μια τάση ιδεών που επιβραβεύει το ήθος και την ανιδιοτέλεια και ασκεί οξύτατη κριτική στη νεοφιλελεύθερη σημερινή πολιτική.
Αναφέρθηκε επίσης στην ομιλία του Υπουργού Γεωργίας και Περιβάλλοντος της Κύπρου κ. Μιχάλη Πολυνίκη, ο οποίος μετέφερε όπως είπε την ομιλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ κ. Βάσσου Λυσσαρίδη, μια ομιλία που σύμφωνα με τον κ. Χωρέμη θα πρέπει όλοι να διαβάσουν, καθώς μεταφέρει μηνύματα που αφορούν όλους τους Έλληνες και επισημαίνει την ανάγκη ενότητας του Ελληνισμού.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Ιδιαίτερα ευχάριστο αν και διόλου πολιτικό ήταν και το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, όπου όπως ανέφερε ο πρώην Βουλευτής όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Πασχάλη Τέρζη και της Έλενα Παπαρίζου.

«Η ΝΔ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ»

Σε ό, τι αφορά το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται σταθερά της ΝΔ, ο κ. Χωρέμης είπε πως «στη ΝΔ προσπαθούν εναγωνίως να…ανιχνεύσουν το τοπίο και να εξετάσουν το θέμα των πρόωρων εκλογών,» με κινήσεις που όπως είπε αποτελούν δείγμα της σύγχυσης και της ηττοπάθειας που έχει ενσκήψει πάνω στο κόμμα.
«Αυτό που απασχολεί τη ΝΔ» είπε, «είπε να μειώσουν τη διαφορά της ήττας – που θα είναι σίγουρη. Όποτε θέλουν, εμείς είμαστε έτοιμοι να πάμε σε εκλογές.»

«ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Ο κ. Χωρέμης μίλησε και για τη δική του συμμετοχή στις εκλογές, λέγοντας πως θα είναι παρών μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «η επάνοδός του στη Βουλή αποτελεί χρέος του προς την παράταξη που υπηρετεί τόσα χρόνια.»

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του π. Βουλευτή σχετικά με την εν λόγω συνάντηση στην «Ιερά Οδό» αναφέρονται τα εξής:

«ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΕΚΕΙ»

«Μέσα σε 3.000 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτές, πρώην Υπουργούς και στελέχη απ’ όλους τους Τομείς του ΠΑΣΟΚ, με ιδιαίτερη επιτυχία, έγινε την Πέμπτη 29-1-2009 στο κέντρο ΙΕΡΑ ΟΛΟΣ στην Αθήνα η καθιερωμένη πλέον συνάντηση της Αριστερής Πρωτοβουλίας τον ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και εκ μέρους του Προέδρου της ΕΔΕΚ Κύπρου , Βάσσου Λυσσαρίδη ,ο υπουργός Γεωργίας και Περιβάλλοντος της Κύπρου κ.Μιχάλης Πολυνίκης ,έδωσαν πολλαπλά μηνύματα;
• Ενότητας του Ελληνισμού
• Ανάληψης ευθύνης των προοδευτικών δυνάμεων σ' όλο τον κόσμο, μετά την κρίση του νεο-φιλελευθερισμού
• Ενότητας και Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας όλων των μελών του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των επερχόμενων Εθνικών Εκλογών
• Πίστης και αγωνιστικής στήριξης του επόμενου Πρωθυπουργού της Ελλάδας , Προέδρου του ΠΑΣΟΚ , Γιώργου Παπανδρέου
Αίσθηση προκάλεσε η προσφώνηση των ονομάτων στην εκδήλωση, δείγμα της θέλησης των διοργανωτών ν'αναδείξουν πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει σημαντικά, έχουν συντελέσει με την στάση και τις προτάσεις τους στην αποδοχή του ΠΑΣΟΚ από την Ελληνική Κοινωνία και κυρίως επέδειξαν ήθος , εντιμότητα και ανιδιοτέλεια.
Σε αυτή την βάση δεν διέφυγε της προσοχής ότι μεταξύ των πρώτων που προσφωνήθηκαν , ήταν και ο Κορίνθιος πρώην Βουλευτής , κ. Τάσος Χωρέμης , μέλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ από την γένεσή της.»

Κόρινθος 30-1-2009
Γραφείο Τύπου
Τάσου Χωρέμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: